Myyntipaikan vuokrahinta on 30 €. Hinta sisältää noin 2,5m x 2,5m paikan.

Pöytiä voi varata erikseen hintaan 7 € pöydän mitat ovat n. 183x76 cm

Pöytiä on rajoitettu määrä , varaa omasi jos sinulla on tarvetta pöydälle.

Paikkakartta  annetaan ovella maksettua kuittia/varausvahvistusta vastaan la 25.4.2015

Myyntiaika on klo 10-17.

Jokainen myyntipaikka on numeroitu.

Tavaroitten tuonti ja vienti;

Lastausovet avataan myyjille aamulla klo 6.30  ja  suljemme klo 9. Iltapäivällä lastausaovet avataan klo 17.00. Hallista tulee poistua klo 19.00 mennessä.

Paikan peruuttaminen;

Suurkirppispaikkaa ei voi peruuttaa mutta sen voi luovuttaa toiselle henkilölle. Paikkavahvistuksen /maksukuitin näyttäminen paikan päällä oikeuttaa  paikan hallintaan.


Muistettavaa;

Tavarat ovat myyjän vastuulla, Suurkirppiksen järjestäjät eivät ota vastuuta tuoduista tai kadonneista tavaroista. Emme myöskään korvaa kadonneita, rikkoutuneita tai varastettuja tuotteita.

Kielletyt tuotteet;

Alkoholia, tupakkaa,  lääkkeitä, palavia nesteitä, tai muita vahingollisia tuotteita ei saa myydä. Vastuu  vastoin  näitä ehtoja  myyntiin  tuotujen   tuotteiden   aiheuttamista vahingoista on  myyntipaikan vuokralaisella.


Suurkirppiksen järjestäjät pidättää itsellään oikeuden poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet. Myyntiin tuotujen tavaroiden on mahduttava vuokratun tilan sisälle.


Huolehdi  myyntipaikkasi siisteydestä.


Suurkirppiksen vuokra-ajan päättyessä;

Myyntipaikkaa tyhjennettäessä on huolehdittava siitä että kirppiksen päättyessä myyntipaikka tulee tyhjentää välittömästi. Jos et ole tyhjentänyt  ja siivonnut paikkaasi sovittuun  aikaan mennessä, joudumme tyhjentämään ja siivoamaan paikan ja siitä veloitamme 30€.